Před malou chvíli jsem od svého kamaráda obdržel informaci o mé údajné spolupráci s firmou ***. Tato firma se snaží nalákat, pomocí nevyžádané reklamy zasílané v mailu, uživatele mých pluginů na bonus díky lživě uvedené informaci o mé spolupráci.
Nikdy jsem o této firmě neslyšel a nikdy s nimi nenavázal spolupráci. Prosím o zaslání jakékoliv další informace o mailech podobně využívajících jméno webu eFox.cz, všechny podklady budou shromážděny a předány právnímu zástupci.
V případě spolupráce, budou vždy partneři uvedeni na tomto webu.
Přikládám kopii mailu bez jmen a adres týkajících se nejmenované firmy:
Dobrý den,
naše společnost začala spolupracovat s administrátorem www.efox.cz. Díky Efox.cz úspěšně pracuje Váš internetový obchod. Díky tomu, že máte na Vašem webu umístěn zpětný odkaz na www.efox.cz máme pro Vás speciální bonus a to 25% slevu na seo optimalizaci prováděné naší firmou. Věříme, že využijete naše služby a my Vám pomůžeme přilákat na internetový obchod více zákazníků.
Pokud budete mít zájem o naší nabídnu zde přikládám struční přehled seo optimalizací.
Start: Základní registrace, obsahující registraci do nejdůležitějších katalogu, určena především pro blogy a osobní stránky
Cena: 599 Kč
Profi: Profesionální registrace, obsahuje registraci nejej do českých, ale také do mezinárodních katalogů a vyhledávačů.Určena především pro firemní weby.
Cena: 999 Kč
+ speciálně pro Váš web jednu z doplňkových Seo určené pro firemní webové stránky.
Shop: seo optimalizace určená internetovým obchodům, registrace do telematických katalogů a porovnávačů cen a dále export zboží do zboží.cz adt.
Cena: 399 Kč
Firma: seo určená pro firemní weby, registrace o firemních katalogu a evidence.
Cena: 299 Kč
Více informací naleznete na ***
Děkuji a přeji hezký den ***
Vytisknout tento příspěvek

Leden 6th, 2010 v 01:31
Mne to dnes prislo taky a docela me to zmatlo! Uz jsem si myslel ze Daniel zacal bejt tvrde komercni – nastesti to tak neni, a za to mu moooc dekuju
Leden 6th, 2010 v 14:43
Majiteli mého webu http://www.jizdnikola.net to přišlo také.
Leden 11th, 2010 v 21:33
Ano, potvrzuji mě to přišlo také. Musím uznat, že to na mě zapůsobilo velice kladně, protože právě tento web a jeho administrátor mi připadají jako „kvalitní“ a důveryhodní. Tím lépe, že jsem se dozvěděl tuto zprávu. Myslím, že v tomto případě není nutné název firmy vyhvězdičkovávat, jen ať si to každý přečte. Napiš jak to pak dopadlo…
Květen 4th, 2010 v 13:23
Vždycky se najde někdo kdo to bude zkoušet. Nečíst a rovnou mazat.